Garantált értéknövekedés,
biztonságos befektetés

A Práter Park 1. és 2. üteme tökéletes befektetés, hiszen a Corvin-negyed és környékére jellemző bérleti díjak és vételárak az elmúlt években 100%-os emelkedést értek el.

A Corvin-negyed európai színvonalú, modern, mindennel felszerelt városközpont, mely manapság ez egyik legkeresettebb belvárosi bérleti lokáció.

Köszönhető ez annak, hogy a VIII. kerület egykori leromlott, de patinás negyedéből Európában egyedülálló komplex városfejlesztés megvalósulásával jött létre a lakásokat, üzleteket és irodákat is tartalmazó Corvin-negyed, az új Belváros.

A VIII. kerület megújítása ráadásul nem állt meg a Corvin sétány végén, a mögötte lévő utcák, mint ahogyan a Tömő utca is fokozatosan újulnak meg az egyre több ingatlanfejlesztésnek köszönhetően.

Közel mindenhez

A házainktól 300 méterre épült fel a NOKIA Skypark irodaház, amelyben a Nokia új magyarországi központja kapott helyett. Az ország legnagyobb informatikai és telekommunikációs kutatás-fejlesztési központja összesen 25.000 négyzetméteren jelenleg több, mint 2500 főt foglalkoztat. A Nokia Skypark közvetlen szomszédságában épülő következő irodaházprojekt várhatóan 2018 végén adják át, amely több, mint 30.000 négyzetméteren helyezkedik majd el a Práter utca – Szigony utca – Tömő utca – Bókay János utca által határolt területen, melyre előbérleti szerződést kötött egy újabb vezető IT cég. Ezzel a potenciális bérlők száma projektünk közvetlen környezetében közel újabb 2500 jól fizetett alkalmazottal növekszik majd. Az irodaház fejlesztés tovább folytatódik az Apáthy István és Balassa utca sarkán.

Az albérletet keresők számát tovább emeli a környék számos felsőoktatási intézménye is, mint például

  • a többezer külföldi diákot vonzó Semmelweis Orvostudományi Egyetem
  • Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információ Technológiai és Bionikai Kara, amely egy újkeletű tudományág ismereteit oktatja a Práter utca 50/A. szám alatti új épületben
  • a nagy fejlesztéseket végző és szintén külföldi diákokat megcélzó Nemzeti Közszolgálati Egyetema Ludovika téren
  • Wekerle Sándor Üzleti Főiskolaa szomszédos Jázmin utca 10. szám alatt
  • az Avicenna International Collegeszintén a közelben, a Nagyvárad térnél található, célja, hogy a külföldi diákokat felkészítse magyarországi egyetemi tanulmányokra
  • De szintén a közelben található, alig 20 perces elérhetőséggel az Óbudai Egyetem, BME, ELTE, valamint a CORVINUS Egyetem